NiEuWs

Opnieuw een kleine nederlaag voor Columbia 2

Op donderdag 10 maart 2022 stond voor Columbia 2 de verre uitwedstrijd tegen koploper De Tukkers 2 uit Albergen op het programma. De Tukkers had nog maar één wedstrijd verloren en hield zelfs 5x de nul. Aftrap 20:00 uur.

Columbia had het in de eerste helft uitstekend voor elkaar. Er werd leuk gevoetbald en de koploper kreeg geen metertje ruimte. Met voorin de snelle Eddy, Philip en Tom waren de Columbianen gevaarlijk. Columbia kwam dan ook knap op voorsprong. Sjoerd kwam als Linksback opgestormt en wist met zijn snelheid de verdediging van De Tukkers te slim af te zijn. Hij scoorde ook de 0-1! Met deze stand werd ook de rust behaald.

Na rust kantelde de wedstrijd volledig. De Tukkers kwamen anders voor de dag en zo scoorde ze al vrij snel de 1-1. Een tegenvaller voor Columbia na echt een uitstekende eerste helft. De mannen uit Albergen wisten hierna door te drukken en ook op voorsprong te komen (2-1). Columbia wist in de tweede helft niet echt meer een vuist te maken en echte kansen werden er niet meer gecreëerd. De thuisploeg kreeg nog wel een aantal kansen om de scoren uit de breiden, maar Leroy bracht een aantal keer knap redding. Eindstand 2-1.

De blijdschap van de gastheren was groot.. Columbia kan met opgeheven hoofd terug kijken naar deze wedstrijd. Vooral op basis van de eerste helft kan Columbia echt wel verder. Zondag gelukkig alweer een nieuwe kans met een thuiswedstrijd tegen AZC 2.