Columbia JO11-3 ouders tegen de kinderen

Woensdag 7 juni laatste training voor Columbia 11-3.
Net nu het mooie weer eraan is gekomen is het einde seizoen.

De wedstrijd waar iedereen zich al weken naar heeft uitgekeken.
Paar gastspelers bij beide teams.

Eerste kans voor de vaders trainers leider enz…, werd gestopt. (Volgende keer de moeders voetballen). Toen werd het even later toch 1-0 na een goede solo.
Snelle aftrap van de Kids en splijtende pass, en schot in de korte hoek en 1-1.
Toen was het weer de ouders die scoorde en scoorde en ook nog keer de lat raakte, of de keeper op de weg vond.
Toch liepen ze uit naar een 4-1 voorsprong.
Kinderen gaven niet op en scoorde 4-2, en kregen een penalty, maar die werd gekeerd door de keeper.
Toen werd het 5-2 na de bal door een ouder wel eerst 10x hoog gehouden werd, en blunder van de keeper van de ouders werd het weer 5-3. Zo was hij eventjes de held en zo de schlemiel haha.
Wedstrijd ging door en kansen over en weer en ook reddingen, en doelpunten ….zo gingen we met 8-5 voor de ouders de rust in.

Tweede helft ouders / oudjes werden moe, 8-6, Maar toen toch de 9-6.toen scoorde de kids weer na keeperswissel de 9-7, en de 9-8.
Ouders liepen toch weer uit. 10-8. Toen weer 10-9, 11-9, en Kids weer de 11-10. (Bal was niet over de lijn volgens velen, maar de var zei van wel), dus doelpunt.
Toen ging er een vader met de Kids meedoen, en werd het toch nog 12-10.
Kinderen kwamen toch weer terug 12-11, en scoorde ook de gelijkmaker 12-12. Het was tijd, …..maar de scheidsrechter wilde toch nog doorgaan voor de winnende goal.
En die werd gemaakt door de Kids 12-13.

Alle 11-3 spelers, (ook die keer hebben meegedaan) kregen een medaille en een IJsbon, en ook de trainers werden verwend met lekker Plankje met lekkers, en ook een ijsbon en een restaurant bon.

Iedereen bedankt, en zaterdag nog toernooi in Klarenbeek en dan is het echt zomerstop.