Columbia O13-1 zegt bedankt
Jeugdnieuws

Columbia O13-1 zegt bedankt

Als 1ste willen wij onze spelers nogmaals bedanken voor een ontzettend gaaf en succesvol seizoen, de gemaakte stappen die gezet zijn in ons 1ste jaar op groot veld en laten zien dat we tot de absolute top vd 1ste klasse behoren waarin we in totaal 22 wedstrijden hebben gespeeld, hiervan wonnen we er 17 speelden we er 3 gelijk en verloren we er maar 2 met een bijbehorend doelsaldo van 66 voor en 15 tegen zijn dit ontzettend goede cijfers en hebben we ons in de 2de fase gekroond tot een ongeslagen kampioen vd 1ste klasse.
Wij zijn enorm trots op jullie inzet en de stappen die jullie dit seizoen hebben gezet, echt fantastisch ????????⚽️

Ook danken wij een ieder die ons team gesteund heeft en er mede voor heeft gezorgd dat we ons iedere keer weer van onze beste kant ko den laten zien, zonder jullie support en hulp hadden we dit niet gezamenlijk kunnen bereiken.
In een verenigingsleven heb je elkaar hard nodig, niet alleen voor het team waar je kid in speelt maar juist voor de hele club, want met elkaar maken wij de vereniging een plek waar ieder kind met plezier zijn sport kan beoefenen.
Een extra bedankje gaat uit naar onze sponsor die ons steeds maar weer in het nieuw steekt, zodat we er allemaal netjes en verzorgd bij lopen????????AUTOVERKOOPPARTNERS, Bedankt????????
En dan nog een grote dank aan een ieder die dit hele seizoen vanuit de club weer keihard heeft gewerkt om er het beste van te maken voor elk individu voor elk team voor elke commissie, bestuur of wat dan ook.
Columbia samen groot brengen op een niveau waar we het samen hebben gedaan is een fantastische gedachte en daarop bouwen we volgend seizoen weer verder.
Nogmaals bedankt allemaal????????????????

Voor ons staat er as zaterdag nog 1 toernooi op het programma en een mooi team uitje met afsluitende bbq bij onze mooie club columbia.

Voor nu wensen we een ieder die we niet meer in dit seizoen alvast een hele fijne vakantie en graag tot snel.

Ps,
Over de wedstrijd van vanavond (ouders tegen de spelers) gaan we het maar gewoon niet hebben????

Deel deze pagina via: