NiEuWs

Waarom de club Columbia?

Columbia is een vereniging die de harten steelt van menig voetballiefhebber.
Jong en oud komt meerdere malen per week SAMEN.
Ja SAMEN dat is waar de club voor staat, de vraag is daarmee dus snel beantwoord.
Columbia een club voor jong en oud, groot en klein, prestatie of plezier, koud en warm hier ligt alles dicht bij elkaar.
Een club waar je graag komt als toeschouwer, als speler, als vrijwilliger of gewoon als passant die de warmte voelt als ze over de winkewijertlaan komen, nee Columbia rijdt/wandel of fiets je niet zomaar even voorbij.

Columbia met zijn vele leden, ook hier weer jong en oud maar SAMEN 1.
De vele vrijwilligers waar de club op draait met als doel SAMEN mooie dingen neer te zetten, om daar later SAMEN op terug te kunnen kijken maar ook om te kijken waar we kunnen verbeteren.
Verbeteren kunnen we in veel opzichten nog zeker, daar bij moeten we kijken naar wat is er nodig om dit te kunnen realiseren, ook dit zullen we SAMEN doen, nee niet alles in 1x maar stap voor stap zodat we de controle erover kunnen houden.
Ja soms gaat het (me) niet snel genoeg, want ja de passie en gedrevenheid staat niet stil en wil verder, maar dan vooral SAMEN verder.
De Club met al die mensen keer op keer geeft warmte een thuis een plek waar je graag bent om SAMEN deze stappen te verwezenlijken.
En reken maar dat dit vroeg of laat altijd SAMEN word bereikt.
Dus ja waarom Columbia?
Omdat hier dus alles SAMEN tot een zo goed mogelijke vereniging word gemaakt.
Het gevoel van SAMEN is niet alleen overheerst hier dag in dag uit.
Columbia met zijn mooie geel/zwarte kleuren is voor mij dan ook de mooiste die ik ken.

Terwijl ik dit type gaat de gedachte rond in mijn hoofd met wanneer ben ik hier klaar? De club die mij in het hart is gaan zitten, de club waar ik mij bezig houdt met ontwikkelen van jeugd, maar ook probeer bij te dragen aan het belang van de club in zijn algemeenheid.
En nee dit doe ik niet alleen, dit doen wij SAMEN.

Trots op bij deze club te mogen zijn, al is er nog veel te verbeteren, maar dat gaan we SAMEN bereiken.

In het bijzonder voor mij de jongens uit de 13-1,die al vanaf de mini’s bij elkaar zijn en waar ik al die tijd tot nu deel van heb mogen uit maken en waar we zoveel mooie momenten hebben mogen beleven met elkaar, geeft je soms wel eens de vraag van, wanneer ben ik klaar, zijn we SAMEN al klaar?
Het antwoord daarop zal de tijd moeten uitwijzen, maar alles wat we tot nu toe al hebben bereikt maakt ons SAMEN trots.

SAMEN maken wij de club COLUMBIA??

Sportieve groet,

Raymond.

Deel deze pagina via: