Columbia JO11-3- Vios Vaassen JO11-2
Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia JO11-3- Vios Vaassen JO11-2

Op zaterdag 3 December, (De dag nadat Go Ahead Eagles 2 december 120 jaar was geworden), stond er een heuse topper op het programma tussen Columbia JO11-3 en Vios Vaassen JO11-2 op het programma ( tussen de nummers 3 en 1 in de competitie).
Columbia moest andere shirts aan omdat Vios ook geel zwart is.

Columbia begon heel erg goed aan de wedstrijd en kreeg ook meteen kansen, maar schot ging net over, en schot gered door de keeper, en soms werd er net niet goed overgespeeld, terwijl er wel iemand vrij stond.
En dan zou je het net zien, . eerste kans Vios en wel 0-1. Columbia gaf niet op, en er ontstond een geweldige wedstrijd met kansen over en weer. Onder anderen een Kopbal van Vios naast, en paar schoten Columbia ook naast. Toen scoorde Vios weer, maar er was hands gemaakt dus telde het doelpunt niet.
Toen een snel genomen vrije trap van Columbia en 1-1.

Veel toeschouwers trotseerden de kou, en deze wedstrijd was dan ook zeker de moeite waard. Ook een snel genomen vrij trap van
Vios, en ….1-2.

Columbia zette laatste kwartier alles op alles om weer gelijk te komen, maar uit een afgeslagen hoekschop counterde Vios zich naar 1-3, en scoorde even later zelfs ook nog uit het hoekschop de 1-4. Aanval Columbia, bal over de zijlijn gewerkt door Vios, maar ook weer snel in-gedribbeld door Columbia en 2-4.
Columbia bleef drukken en drukken, en nog een scrimmage voor het Vios doel, maar geen doelpunt. Zo eindigde deze topper in een 24 overwinning voor de geel zwarten van Vios.

Dit was de beste wedstrijd van het seizoen, maar helaas nu geen punten.
Nu nog 2x uit Victoria boys en Rdc.
Derde plek (Europees voetbal zit bijna in de tas).

Snel naar huis voor Nederland tegen Amerika, we weten de uitslag inmiddels al………

Deel deze pagina via: