NiEuWs

Transfernieuws Columbia 2

Waar het seizoen nog een aantal wedstrijden telt, heeft de technische staf van Columbia 2 contact gehad met bepaalde spelers binnen en buiten de club. Er is geel-zwarte rook en werd er na talloze gesprekken een mondeling akkoord bereikt met 2 vedettes binnen de club.

Sebastiaan ‘Piele’ Lindeman en Michael ‘Stiftmeister’ Langenbach zullen volgend seizoen overkomen vanuit het 3e elftal, waar zij momenteel met het team op titelkoers zijn!

Sebastiaan kan als een maestro het team dirigeren en Michael zie je graag als een sputterende oude diesel over de flanken wedstrijden beslissen.

Aankomend seizoen willen zij schitteren op een niveau waar clubs uit de 2e klasse graag in willen spelen: de reserve 1e klasse. “Het is altijd nog een droom van ons geweest om weer in deze competitie uit te mogen komen. Het is als een voetbalfilm waarin je een comeback maakt en dan in de laatste minuut de winnende goal maakt. De gemiddelde leeftijd van het team zal flink omhoog gaan, maar wij willen met de jongens een niveau halen waar Real Madrid en Liverpool jaloers op zijn”.

Deel deze pagina via: