Wedstrijdverslag

Columbia 2 verliest onnodig van AZC 2

Op zondag 13 maart stond de thuiswedstrijd tegen AZC 2 op het programma. Door een aantal afwezigen sloten er 3 spelers vanuit het 3e elftal aan (waarvoor dank heren).
Waar Danny Kuhnen tijdens de warming-up uit viel, vonden er tactische omzettingen plaats en was daar Michel Wijngaards die met al zijn ervaring vanaf het begon mocht schitteren.

Beide ploegen begonnen aftastend en moesten wennen aan het droge veld. Veel slordige passing en onrustig balbezit, was dan ook het speelbeeld aan het begin van de wedstrijd.
Er werd geprobeerd om het goede gevoel van de wedstrijd uit tegen Tukkers van afgelopen donderdag, vast te houden en dit door te zetten in deze wedstrijd. Bij een pass van achteruit werd Léon de hoek ingestuurd. Waar de verdediger van AZC het gat dicht liep en de bal kon aannemen, was het Léon die goed druk bleef zetten. Hij kon de bal veroveren en de voorzet geven, waar een andere verdediger van AZC hem achter zijn eigen doelman schoot.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fa.v.v.Columbia%2Fposts%2F5551540391540814&show_text=true&width=500" width="500" height="715" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

De wedstrijd bleef onrustig en door een misverstand achterin bij Columbia, kon een aanvaller van AZC doorlopen en beheerst de 1-1 binnenschieten.
Niet veel later veroverde Michel op het middenveld de bal, nadat deze was afgeslagen na een aanval van AZC. Hij stuurde Tom weg, die niet zelfzuchtig was en de bal opzij legde zodat Philip het netje weer kon laten bollen. 2-1. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust bleef het nog steeds onrustig in het veld en AZC begon aan te dringen. Ze kregen meer kansen en uit een voorzet kon de spits de 2-2 binnen schieten. Vanaf de aftrap speelde Columbia de bal naar voren, waarna de bal net zo hard terug kwam. Hier verkeek de verdediging zich op en de spits van AZC kon in één rechte lijn naar het goal toe snellen. Raymond toucheerde de bal nog wel, maar kon de 2-3 niet voorkomen.
Columbia 2 bleef proberen, maar het kwam er vandaag helaas niet uit.

Opstelling:
Raymond van Hunen, Jeroen Rieborn, Jesse Veldhoen (Rowan Weijland), Timo Schiphorst, Lars Tabbers, Léon Roufs, Rik van Veldhuizen, Erik Nammensma, Philip Cossee, Tom Jansen (Michael Langenbach), Michel Wijngaards.

Programma:
20 maart 2022: Grol 2 – Columbia 2 / 11:45 uur

Voor de stand, overige uitslagen en het volledige programma ga naar www.voetbal.nl. Volg Columbia 2 op Instagram (@avvcolumbia2).

Deel deze pagina via: