Selectienieuws

Mike de Beer rest van het seizoen bij Columbia

Mike benaderde ons eind november 2021 of er een mogelijkheid was om de rest van de competitie bij Columbia te spelen. Door verandering in zijn werk was hij niet meer in staat om bij zijn club USV Hercules (Utrecht) te trainen en dus ook niet te voetballen.

Na intensief contact over en weer met de KNVB is het uiteindelijk gelukt om een overschrijving voor elkaar te krijgen. Het was er niet eentje die héél gemakkelijk ging. Dat heeft alles te maken met voorwaarden die de KNVB stelt aan dispensaties voor categorie A-spelers in de winterstop. Dispensatie wordt alleen toegekend in het geval van veranderde werkomstandigheden, een verhuizing of studie. In alle gevallen dien je gemotiveerd en met bewijsstukken de KNVB te overtuigen.
Na een eerste afwijzing lukte het uiteindelijk met een overtuigend stuk proza wel.

Mike heeft de hele jeugd van Vitesse doorlopen en komt zoals gezegd over van 3e Divisionist USV Hercules uit Utrecht. Daarvoor speelde 1 seizoen bij CSV Apeldoorn.
Mike is een sterke aanvallende speler die op meerdere posities goed uit de voeten kan.

Mike zal dus de rest van het seizoen het geel-zwart dragen maar heeft ervoor gekozen om volgend seizoen naar een andere club te gaan. We weten zeker dat hij er alles aan zal doen om Columbia te helpen aan doelpunten, zodat we hopelijk nog mee kunnen gaan doen voor de prijzen.

Mike veel succes in ons geel en zwart!

Deel deze pagina via: