NiEuWs

Vakantie!!

Voor bijna iedereen is de zomervakantie aangebroken. Tijd om er op uit te trekken en te genieten van een andere omgeving. Even geen stress, tijd om gedachten te verzetten.

Deze week was is ik (gelukkig) nog op ons prachtige complex. Geen bal die rolde, geen gejuich, geen gerinkel van flessen en glazen. Toch waren er teams bezig al druk in de voorbereiding. Dit keer geen voetbalteams. Het accommodatie team is dag in dag uit volop bezig met onze velden en de rest van de accommodatie… ook in de zomervakantie. Het VTCJ team is druk bezig met het vastleggen van trainers en leiders.. ook in de zomervakantie. Dit zijn slechts 2 voorbeelden van teams/vrijwilligers die ook in de zomervakantie druk zijn met Columbia.. ons Columbia.

Wat zou het mooi zijn als we na de vakantie nieuwe vrijwilligers welkom mogen heten. Ook deze nieuwe vrijwilligers gun ik het plezier, de saamhorigheid en het samen knokken voor Columbia. Een gevoel wat vele Columbianen die een steentje bijdragen al heel lang of sinds korte tijd ervaren.

Namens het bestuur wens ik jullie een fijne, zonnige en gezonde vakantie!

Geniet van elkaar en kijk eens of ook jij in het nieuwe seizoen een bijdrage kunt leveren aan onze geel-zwarte familie.

Willem Veldhoen
Voorzitter Columbia

Deel deze pagina via: