Wedstrijdverslag van Columbia 08-1

Zaterdag 3 december stond de wedstrijd van de strijders 08-1 tegen de leeuwen van Beekbergen op het programma. In de snijdende kou begonnen de strijders aan de wedstrijd. Waar normaal gesproken de strijders als diesels warm moesten draaien was het vandaag anders. In de 1e 10 minuten was het spelbeeld vooral op de helft van Beekbergen. Er werden kansen gecreëerd maar het net werd niet gevonden. Beekbergen was uiterst effectief. 2x over de middenlijn resulteerde in een 2 goals. Gestreden werd er voor elke meter en er werd goed overgespeeld. Na een peptalk van onze Dirk Guardiola werd er begonnen aan de 2e 10 minuten. Qua spelbeeld veranderde er niks. De hoge Louis van gaal pressing op Beekbergen werd groter en groter. Alleen de bal wilde er maar niet in. Zij hadden gewoon Noppert op de goal. De ruststand was dan ook 2-0 voor de Beekbergen. In de rust werden er tactische veranderingen gedaan waardoor die ronde knikker er toch echt een keer in zou moeten. De pressing werd nog groter en het was niet wachten of er een goal zou vallen maar wanneer. De paal stond ons 3x in de weg en in de omschakeling was Beekbergen extreem effectief. De 3-0 was dan ook een plaatje van een goal namens Beekbergen. Er bleef gedrukt worden en Beekbergen werd af en toe in de omschakeling gevaarlijk. Maar de keeper van Beekbergen hield met alles wat hij had zijn doel schoon. Handen voeten hoofd hij hield ze eruit. Tot soms frustraties van het in grote getale meegereisde publiek. Net voor de 3e 10 minuten voorbij waren maakte Beekbergen de 4-0.
De laatste 10 minuten braken aan. Die goal hadden de strijders ook echt verdiend maar hij wilde er niet in. Al was het maar om die hatelijke 0 van het scorebord te krijgen. Echter Beekbergen was slagvaardiger en maakte de 5-0. Uit alle (onmogelijke) hoeken en standen werd de goalie van Beekbergen onder vuur genomen. Daar was dan eindelijk de dik verdiende goal. Ook Beekbergen liet nog een keer van zich horen. Door pech kwam er een eigen goal waardoor het 6-1 werd. Echter het slotakkoord was voor de strijders met een goal. 6-2. Dit was een wedstrijd waar veel jullie veel pech hadden en een lesje effectiviteit kregen. Jullie inzet was top. Dirk Guardiola en chester Bogarde waren een top trainersduo. Maandag pakjesavond en volgende week de laatste wedstrijd van het jaar tegen de bekende van WSV. Zal iedereen op pakjesavond doelpunten krijgen als cadeau??
Geniet er van en woensdag weer keihard trainen.