NiEuWs

Gewonnen prijs eindelijk verzilverd

Augustus 2020, een tijd waarin we te maken hebben met COVID, lockdowns en een avondklok. Op de 28e van deze maand zaten een hoop Columbianen aan de buis gekluisterd of achter een tablet of laptop om niets te missen van de online Bingo die live werd uitgezonden via You-Tube vanuit ons clubhuis.

Mooie prijzen konden er gewonnen worden, zo ook een vakantie voor 5 personen naar Toscane. De winnaars van deze prijs moesten natuurlijk wel even wachten om deze te kunnen verzilveren zonder alle Corona-regels.

En nu twee jaar na dato is dat dus het geval, we kregen deze foto’s toegestuurd met de boodschap dat de Familie Hendriksen zeer genoten heeft. Nogmaals een bedankje voor Hertz Amersfoort (Niels Weijland) en Toscane Chalets (Ruud, Cor en Jan van Veldhuizen) voor het bezorgen van deze mooie dagen met de hele familie!

Deel deze pagina via: