Jeugdnieuws

De seizoensstart jeugd 2022 – 2023

Met de eindafsluiting nog vers in onze gedachten is de ECJ alweer het volgende evenement aan het organiseren. Op 27 augustus wordt het nieuwe seizoen ingeluid met een BBQ waarvoor alle jeugdleden en begeleiding van de jeugdteams zijn uitgenodigd. Columbia staat voor gezelligheid en verbinden en daar kunnen we op deze dag met zijn allen van genieten. Vanaf 16:00 uur gaat de BBQ aan en maken we kennis met elkaar, kunnen we samen vooruitblikken op het komende seizoen, kunnen de kids lekker spelen en voetballen en gaan we natuurlijk een lekker hapje eten.

Kom jij ook?

Aanmelden voor dit evenement kan bij je trainer of leider.

Ook zijn alle ouders, broertjes en zusjes tegen een kleine vergoeding welkom om bij dit festijn aanwezig te zijn. Geef dit ook door bij de trainer of leider.

Deel deze pagina via: