NiEuWs

Verdiende rust

Beste Columbianen,

Na een rommelig Corona seizoen maken we ons op voor een welverdiende zomervakantie! De laatste trainingen worden afgewerkt de 1e nieuwe indrukken zijn gemaakt.

Voor mij zelf was het ook een seizoen met veel nieuwe 1e indrukken. De afgelopen maanden hebben ik de club meer en meer van binnenuit leren kennen. Als dit een voordbode is voor de rest van mijn periode dan teken ik ervoor!
Veel gaat er goed, soms kan het beter. Tijdens de ledenvergadering hebben we gesproken over communicatie. Het blijft een uitdaging om op de juiste manier met elkaar te blijven communiceren. Binnen onze vereniging is er (heel) veel mogelijk, dat is mooi en fijn maar vraagt wel om de juiste richting en volgorde. De afgelopen maanden hebben we op sommige momenten als bestuur ervaren dat er beslissingen zijn genomen die door het bestuur genomen hadden moeten worden. Het bestuur is immers verantwoordelijk, en kan door de leden aangesproken worden over het reilen en zeilen van de club. Gelukkig komt het bij Columbia altijd goed maar is het niet de weg zoals we dit als bestuur graag zien.

Concreet: Heb je een plan, idee of wens , werk deze uit en bespreek dit met het betreffende bestuurslid. Het bestuurslid neemt het mee naar het bestuur en volgt er een akkoord, misschien een aanpassing of een afwijzing. Vanaf het nieuwe seizoen gaan we als bestuur hier strakker op sturen.

Doel hiervan is dat we met duidelijke communicatie meer bereiken en elkaar nog beter gaan begrijpen!

Voor nu wil ik namens het bestuur een ieder bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet voor Columbia tijdens het afgelopen seizoen! Een fijne zomervakantie en tot snel op ons prachtige complex!

Geel-zwarte groet,
Willem Veldhoen

Deel deze pagina via: