NiEuWs

Sirat Sahebzadah volgend seizoen bij Columbia

Via via werden wij getipt over een speler die in Vaassen 1 speelt en mogelijk interesse had om hoger op te gaan voetballen. Nadat we via app en telefoon contact hadden gelegd met Sirat hebben we hem een uitnodiging gestuurd. In het gesprek wat volgde werd duidelijk dat Sirat in de jeugd bij WSV heeft gespeeld en ook nog 2 jaar bij Go Ahead Eagles. Hij is als senior naar AGOVV gegaan en komt dit seizoen uit voor het 1e team van SV Vaassen.

Sirat is 21 jaar, woont in Apeldoorn en studeert rechten aan de universiteit van Utrecht. Hij weet nog niet exact wat hij met zijn studie wil maar als hij de studie heeft afgerond zijn er legio mogelijkheden.

Sirat is een technisch vaardige speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij is balvast, heeft overzicht en kan het spel verdelen. Hij wil belangrijk zijn voor de selectie en snapt dat 1e en 3e klasse een groot verschil is. Toch is hij ambitieus om zo hoog mogelijk te spelen. Hij heeft al een keertje meegetraind met de selectie en vond het inspirerend om met goede voetballers op het veld te staan. Hij snapt dat hij nog stappen moet maken om op niveau te komen maar daar heeft hij alle vertrouwen in.

Wij wensen Sirat heel veel plezier volgend seizoen en verwachten dat hij zal knokken om zich in het basiselftal te spelen.

Sirat heel veel succes bij Columbia!
Deel deze pagina via: