NiEuWs

Aaron Muteba Beya volgend seizoen bij Columbia

Via onze jeugdcoördinatoren kregen bij bericht dat Aaron mogelijk interesse had om bij Columbia te komen voetballen. Aaron is trainer van onze O14-1 en heeft eerder dit seizoen ook O17-1 getraind. Volgend seizoen is hij trainer van O15-1.

Aaron is 19 jaar oud , woont in Apeldoorn en studeert voeding en lifestyle op het Deltion College in Zwolle.
Hij heeft in de jeugd altijd bij WSV gespeeld, in de O13 bij FC Twente en O15 bij Go Ahead Eagles. Als senior koos hij ervoor om bij AGOVV te aan voetballen en afgelopen seizoen komt hij uit voor Vaassen.

Aaron is een back en kan ook op het middenveld uit de voeten. Hij is snel en heeft de intentie om op te komen en als extra aanvaller te fungeren. Hij kwam bij 3e klasser Vaassen terecht, omdat hij ervaring wilde opdoen in het seniorenvoetbal. Hij heeft een keertje meegetraind met onze selectie en dat is hem goed bevallen. Hij wil graag succesvol zijn, heeft een passie voor voetbal en droomt ervan om zo hoog mogelijk te voetballen.

Aaron heel veel plezier en succes bij Columbia!
Deel deze pagina via: