Selectienieuws,  Wedstrijdverslag

Aanvallend machteloos Columbia verliest

Nadat Columbia de afgelopen 2 wedstrijden ongelukkig in de slotminuten had verloren, was het de bedoeling om in de thuiswedstrijd tegen Dalfsen weer eens punten te halen. Deze tegenstander stond 2 plaatsen lager en had 9 punten minder, dus een mooie kans om definitief afstand te nemen van het onderste deel van de ranglijst.

Niets werd minder waar, daar waar de bezoekers een uitstekende werklust aan de dag legden, lukte bij Columbia weinig tot niets. Er was veel balverlies dat zorgde voor een aantal goede kansen voor de Dalfser ploeg. Al na ruim 10 minuten kon door een misverstand bij Columbia de 0-1 worden genoteerd. Jeroen Kamphuis was de gevierde man bij de bezoekers. Columbia kwam goed weg toen een kans voor open doel werd overgeschoten. In de 32e minuut scoorde Jamarro Diks de gelijkmaker, maar tot ieders verbazing werd deze afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Even later moest Danny Koorevaar het veld geblesseerd verlaten, nadat hij onwel was geworden, hij werd later ter verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. De ruststand werd bereikt met een 0-1 achterstand.

Ook na de hervatting weinig verandering in het spelbeeld. De gasten probeerden vanuit de verdediging met counters gevaarlijk te worden en de geelzwarten haalden, niemand uitgezonderd, bij lange na niet hun gewone niveau. Tot overmaat van ramp werd het na een uur spelen 0-2 toen Joren
Rietman vanaf links door de defensie slalomde en voor het doel afdrukte.
De thuisclub bleef machteloos aanvallen, maar de uitvallen van Dalfsen waren gevaarlijker. In de stand kwam geen verandering meer. Opnieuw een nederlaag dus, de marge naar de nacompetitieplaatsen is nog ruim, maar er zijn toch binnenkort nog wel een paar punten nodig om helemaal veilig te zijn.

Foto’s door Sandra van Dam

De volgende is op zondag 8 mei a.s. bij TVC’28, Sportlaan 4, 7651 LD Tubbergen. Zij staan op de 6e plaats en hebben 8 punten meer dan Columbia.

Opstelling van Columbia tegen Bemmel:
Leroy de Boer, Danny Koorevaar (Leon de Bok), Jop van der Linden, Mischa Hendriksen, Boy Nuesink, Stefan Derksen, Joey Koopman (Jeroen Rieborn), Saied Smakolli , Maikel Lange (Tom Jansen), Mike de Beer en Jamarro Diks.

Deel deze pagina via: