De 1e selectie krijgt vorm
Nieuws

De 1e selectie krijgt vorm

Na het vastleggen van de nieuwe trainer Daniël Holtman zijn we gesprekken aangegaan met de spelers van ons eerste elftal. Er werd gesproken over het huidige seizoen maar ook over de intenties voor het komende seizoen. De volgende spelers hebben toegezegd volgend jaar weer bij Columbia te spelen:

Danny heeft erg getwijfeld om nog een jaar door te gaan maar we zijn blij en trots dat hij er volgend seizoen weer bij is. Hij is al sinds 7 seizoenen een zeer belangrijke schakel in het team, zowel op het veld als daarbuiten.

Dat geldt ook voor Maikel. Hij wordt dit seizoen erg geplaagd met blessures maar is weer op de weg terug. Hij is erg druk met zijn eigen bedrijf maar wil heel graag volgend seizoen nog een keer lekker ouwerwets knallen.

Levi is een voorbeeld voor velen. Hij heeft het ontzettend goed naar zijn zin en wil niet weg bij Columbia, tenzij er nog een BVO in hem geïnteresseerd is. Hij is erg belangrijk voor het elftal met zijn kwaliteit, strijdlust en enthousiasme. Het is mooi om te zien dat een speler met die signatuur ook gewoon bij ons achter de bar staat bij een evenement.

De Columbiaan in hart en nieren was heel stellig. Ik blijf, want waar zou ik anders heen moeten. Die overtuiging was mooi om te horen en hij staat elke keer voor de volle 100% gemotiveerd in het veld.

Het is eigenlijk ongelofelijk maar Boy was ook duidelijk. Hij zei: “Zolang ik het fysiek kan volhouden blijf ik voetballen bij Columbia”. En waarom ook niet. Hij overtuigt elke wedstrijd weer met passie en strijdlust. Geweldig om te zien en de diesel op het middenveld is nog lang niet versleten. De onverzettelijkheid die hij uitstraalt is een motivatie voor elke jonge speler in onze selectie.

Stefan had ook geen bedenkingen. Hij wil nog heel graag lekker voetballen bij Columbia. En we hebben hem nodig. Zijn rust, inzicht en overzicht zijn van grote waarde binnen het elftal.

Ook Leon gaat door. Hij heeft geen enkele twijfel en wil er nog een seizoen aan vastplakken. Hij is ervan overtuigd dat er in het elftal nog veel meer in zit dan er nu uitkomt.

Onze 1e keeper heeft zijn kans gepakt en wil die voorlopig ook niet meer afstaan. Hij voelt zich inmiddels een Columbiaan en we zijn blij dat hij er volgend jaar weer bij is.

Mike heeft het goed naar de zin bij Columbia en leert veel van de oudere spelers. Hij wil heel graag meer meters maken en hoopt volgend seizoen zijn kansen te pakken.

Ook nog zo’n jonge speler die vorig seizoen naar Columbia kwam om een hoop te leren. Hij wilde graag op niveau spelen en heeft zich moeiteloos aangepast. Hij laat veel lerend vermogen zien en dat zal zich in de toekomst zeker uitbetalen.

Jamarro voelt zich thuis op de Winkewijert en wil meer betekenen voor het elftal en doorslaggevend zijn. Dat kan hij zeker, want die kwaliteiten heeft hij.

Eddy blijft Columbia ook trouw. Inmiddels is hij al weer enkele seizoenen Columbiaan. Door zijn humor en aanwezigheid is hij waardevol voor het elftal. Daarnaast beschikt hij over individuele kwaliteiten om een wedstrijd te beslissen.

Een verrassing misschien maar Joey kwam bij ons op de lijn, omdat hij intenties had om aan te sluiten bij de 1e selectie. Hij voelt zich topfit en ziet er ook zo uit. Hij zal de rest van dit seizoen de trainingen volgen van het 1e en indien nodig is hij ook beschikbaar voor de wedstrijden. Volgend seizoen wil hij er weer vol voor gaan en dat is natuurlijk fantastisch als je die drive nog hebt.

Onze jonge keeper verblijft momenteel voor een aantal maanden in de sneeuw in Oostenrijk. Hij wordt skileraar en hoe leuk is dat. Hij is er volgend seizoen weer bij en heeft er gigantische veel zin in.

We hebben nog niet iedereen kunnen spreken door allerlei omstandigheden. Zo gauw we uitsluitsel hebben over een STAY or GO laten we het via de site weten.

 

SPELERS DIE STOPPEN

We hebben tot nu toe 3 spelers die hebben aangegeven volgend seizoen te stoppen bij Columbia.

Dylan de Bruin

Onze topscoorder en grillige spits stopt helaas. Er was interesse van meerdere clubs maar hij heeft gekozen voor WSV. Hij wilde graag een andere uitdaging in een andere omgeving, alhoewel die voor hem niet onbekend is. Het is erg jammer dat hij ons verlaat maar hij is altijd welkom om terug te keren als Columbiaan.

Leroy de Boer

Leroy was vorig jaar al gestopt maar miste het voetbal en alles wat er omheen zit. Door het vertrek van Joël Vinke waren we enorm geholpen dat Leroy de keepershandschoenen weer aan wilde trekken. Het is jammer dat hij besloten heeft om de voetbalschoenen weer aan de wilgen te hangen vanwege zijn werk, want hij is kwalitatief nog steeds één van de betere keepers in het Apeldoornse.

Mike de Beer

De inkt van de overschrijving naar Columbia was nog maar net opgedroogd toen hij besloot volgend seizoen bij RKHVV te gaan voetballen. Erg jammer, omdat hij een goede aanvulling blijkt voor onze selectie. We wensen hem veel plezier en succes bij zijn nieuwe club.

VERSTERKINGEN

We zijn bezig met aantal versterkingen. Zodra dit definitief is zullen we dat ook via deze weg melden.

Deel deze pagina via: