Column

Even voorstellen

Inmiddels heb ik al enkele stukjes op de site laten publiceren; maar ik heb me nog niet voorgesteld, slordig. Mijn naam is Aad van de Kaart, ben al enige jaren lid van Columbia, hoor en lees veel over onze mooie club, en schrijf af en toe stukjes over het wel en wee binnen onze club en andere dingen die me opvallen en/of bezig houden.

Wat me is opgevallen, is dat er niet alleen posters voor feestavonden in de kantine en/of toiletten hangen. Nee, ook de agenda voor de algemene ledenvergadering van 23 oktober a.s. Prima. Wat me is opgevallen, is dat er nieuwe zijn opgestaan. Mooi. Wat me ook is opgevallen, is dat ons vrijwilligersbeleid onder de aandacht wordt gebracht. Uitstekend (en bij een tekort aan vrijwilligers bittere noodzaak).

Maar wat ik ook hoor, is dat leden niet tevreden zijn over bepaalde zaken. Over hoe dingen geregeld zijn. Dat mag. Maar praat daarover met de verantwoordelijken binnen onze club. En niet aan de bar of langs de lijn. Kom ook hier in beweging. Breng een bezoek aan de ledenvergadering en schiet iemand aan. Want van alle kritische reacties en kritische noten kunnen we leren. Want het kan altijd beter, vlotter, efficiënter en noem maar op.

Maar vergeet niet dat er al heel veel goed gaat binnen onze club. Kijk eens naar onze mooie accommodatie. Vorige week nog hoorde ik iemand zeggen dat hij een had gelezen van de eerste competitiewedstrijd van ons eerste elftal; en dan een verslag van Achilles, de tegenstander. Hierin was een passage opgenomen over ons prachtige complex en ons zeer goed bespeelbare hoofdveld. Laten we daar in ieder geval trots op zijn!

Deel deze pagina via: