Column

Columbianen, gefeliciteerd!!!!

Vandaag bestaat onze mooie vereniging 100 jaar. Jawel, we zijn een eeuw oud. Wat geweldig om dat mee te mogen maken. Gelukkig stellen mijn werkzaamheden mij in staat de hele week aanwezig te zijn. Blij mee! We gaan een hele mooie week beleven. Beginnend vanavond met onze verjaardag. Gewoon op ons complex waar een werkelijk schitterende nieuwe toegang is geïnstalleerd. Prachtig hekwerk met toebehoren aangeboden door onze . Dank aan eenieder die hieraan mee gewerkt heeft. Zonder iemand te kort willen doen: Rob Weijland, bedankt voor al je inspanningen om de verlichting voor elkaar te krijgen. Onze verjaardag gaat uiteraard gepaard met taart.

Woensdag is de officiële receptie voor genodigden.

Donderdag een bijzondere clubavond in de vorm van een reünie. Ik hoop daar veel oude bekenden van vroeger tegen te komen, maar uiteraard ook onze huidige leden. In ieder geval gaat een grote groep leden die 25 jaar of langer lid zijn op de foto.

Vrijdag een toernooi voor oude mannen. Ieder jaar een succes bij Columbia. Daar gaan we nu ook weer voor.

Ik zou zeggen: kom langs op dinsdag, donderdag en/of vrijdag. De jubileumcommissie heeft alles groots aangepakt.

Zaterdag vieren we het grote op het Zwitsalterrein. Toen we 90 jaar werden, vierden we ons feest op de Winkewijert, maar 500 (!!!) mensen kunnen we niet herbergen op ons terrein. 500 feestgangers!! Jawel. 500…..

We sluiten af op zondag met allerlei activiteiten op ons complex. Lees voor het totale programma de prachtige site over het jubileum van onze club. Onze prachtige club. Ik hoop eenieder de komende week te mogen begroeten. Heb er zelf erg veel zin in.

Deel deze pagina via: