NiEuWs

Succesvolle belavond Vriendenloterij

Afgelopen woensdag 30 augustus heeft Columbia in samenwerking met de Vriendenloterij een belavond georganiseerd om Vriendenloterij loten te verkopen onder haar leden.

De belavond is opgezet door het bestuur in samenwerking met de sponsorcommissie.

Na de uitleg van de Vriendenloterij instructeurs zijn de bestuursleden en spelers van ons eerste, tweede en derde elftal deze avond in de telefoon geklommen om onze leden te bellen.
Onder het genot van een hapje en een drankje werd er door 11 personen vanuit het clubhuis gebeld.

Tijdens de gesprekken kregen wij ook regelmatig te horen dat niet iedereen met een loterij mee wil spelen, maar wel bereid is om een bijdrage te leveren aan het gestelde doel, een nieuwe geluidsinstallatie.
Mocht je dit willen doen dan mag je hiervoor een donatie doen in ons clubhuis, of een bedrag overmaken op rekening NL75RABO0393302180 onder vermelding van donatie geluidsinstallatie.

Aan het eind van de avond is de balans opgemaakt en zijn er in totaal 40 loten verkocht!
40% van de inleg van de verkochte loten komt ten gunste van onze vereniging, ook is het target van de Vriendenloterij behaald wat nog eens eenmalig € 400,- oplevert en 50 eredivisieballen ter waarde van € 6.000,-. Een heel mooi resultaat!

Mocht je al wel meespelen met de Vriendenloterij, maar je hebt geen of een ander goed doel gekoppeld, dan kan je dit om laten zetten naar A.v.v. Columbia bij de Vriendenloterij door te bellen met 088 – 020 1020.

Leden en vrijwilligers ontzettend bedankt!

Bestuur en sponsorcommissie A.v.v. Columbia

Deel deze pagina via: