Wedstrijdverslag Jeugd

Wedstrijdverslag columbia 08-1 van 15-10-2022

Oefenwedstrijd Columbia 08-1 tegen Vios Vaassen 08-1 van 15-10-2022

Nadat vorige week het kampioenschap veiliggesteld was en er tot in de late uurtjes doorgefeest is stond er vandaag voor de geel zwarte tijgers een oefenwedstrijd op het programma tegen de strijders van Vios Vaasen. Vooraf was het moeilijk inschatten wat we van deze tegenstander konden verwachten maar we gingen er met veel vertrouwen naartoe.

In het begin van de wedstrijd was het even wennen weer en was het Vios Vaassen die licht de overhand had, echter waren de tijgers die de openingsgoal maakte. Echter was het vanaf de aftrap direct weer gelijk. Over en weer waren volop kansen en de neutrale toeschouwer kreeg een open wedstrijd te zien. Fysiek waren de jongens van Vios Vaassen een stap verder maar met harde werklust en inzet compenseerde de tijgers dit uitstekend. Waar er heel veel kansen zijn tijdens een wedstrijd kan je op je vingers natellen dat er dan genoeg doelpunten zouden vallen. Ik voorspel u vast dat dit ook het geval zou zijn. Waar eerder bij een achterstand de koppies nog wel eens bleven hangen bleven de tijgers strijden voor iedere meter. Bij een tussenstand van 7-2 voor Vios Vaassen gaf niemand nog maar een cent voor de tijgers. Deze stand mocht dan wel op het bord staan maar was redelijk vertekend omdat de tijgers goed mee gingen in de wedstrijd. Echter de tijgers bleven knokken en kwamen terug tot 7-6. Hierbij zaten fraaie aanvallen en een pegel van zeer ver die hard in de touwen hing. Na de 7-6 gingen de doelpunten over en weer waarbij de einduitslag uiteindelijk 10-8 was.

Tijgers jullie hebben je huid duur verkocht ook al was dit een nederlaag jullie mogen trots zijn op jullie zelf. De tegenstander was fysiek en qua leeftijd een stuk verder dan jullie maar door de gigantische inzet en werklust hebben jullie het goed gecompenseerd. Schouders op en kop omhoog we gaan gewoon door met waar we mee bezig waren en dan komt het wel goed.
Voor volgende week staat er geen wedstrijd op het programma. Hopelijk word er snel vanuit de KNVB bekend gemaakt hoe onze competitie er uit komt.

Tot snel

Met vriendelijke groeten
De razende reporter

Deel deze pagina via: