NiEuWs

Contractverlengingen trainers 2e selectie

De TC is blij dat de contracten met Patrick van Amersvoort en Marco Veldhoen voor volgend seizoen zijn verlengd. Zij hadden al in een vroeg stadium toegezegd maar de contracten waren formeel nog niet getekend. Dat is recent alsnog gebeurd.

Het wordt alweer het 4e seizoen dat Patrick verantwoordelijk is voor de 2e selectie. Voor Marco het 2e seizoen als assistent. Ook komend seizoen is het een grote groep jonge spelers aangevuld met wat ervaring die vanuit het 3e elftal komt. We hopen dat deze mix garant staat voor evenwicht en kan leiden tot een mooi en hopelijk succesrijk seizoen.

Afgelopen seizoen was een mooie ervaring voor de jonge spelers die zich heel knap in de 1e klasse hebben kunnen handhaven. Daarnaast hebben vele spelers het 1e kunnen helpen vanwege de vele blessures in die groep. Het uiteindelijke doel is om de 2 selecties qua niveau dichter bij elkaar te krijgen en dat spelers definitief de stap kunnen zetten naar de 1e selectie.

Patrick en Marco heel veel succes en plezier!!

Deel deze pagina via: