Wedstrijdverslag

Gelijkspel voor Columbia 2

Op zondag 24 oktober 2021 speelde Columbia 2 een uitwedstrijd tegen Robur et Velocitas 2. Een mooie tussen twee Apeldoornse ploegen. Op een zonovergoten Sportpark Kerschoten was de aftrap om 11.00 uur.

Net zoals de voorgaande wedstrijden ging de wedstrijd in de eerste helft gelijk op. Columbia had iets meer het overwicht, maar ook Robur probeerde te voetballen. Het was Columbia met de eerste grote kans. Philip wist door te breken, helaas schoot hij één op één over. Halverwege de eerste helft kreeg Columbia een vrijetrap op de rand van de zestien. Timo schoot de bal en via de rebound wist Léon te scoren (0-1!). Een mooie en toch wel verdiende voorsprong voor de Columbianen. Vlak voor rust wist Robur met een prachtig zondagsschot de gelijkmaker te maken (1-1). Ruststand 1-1.

In de tweede helft bleef de wedstrijd gelijkwaardig. Columbia had meer balbezit, maar tot echte grote kansen kwam het niet. De wedstrijd bleef hierdoor spannend met in de slotfase vooral lange ballen van beide ploegen. Helaas lukte het Columbia niet om net zoals vorige week in de laatste minuut te scoren. Eindstand 1-1.

Columbia blijft hierdoor al drie wedstrijden ongeslagen. Volgende week speelt Columbia 2 een thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter Sp. Lochem 2. Aftrap 10.30 uur.

Opstelling:
Mike Koldenhof, Sjoerd ten Asbroek, Timo Schiphorst, Jesse Veldhoen, Erik Nammensma, Rik van Veldhuizen, Léon Roufs, Amro Abbas (Jeroen Rieborn), Said Smakolli, Tom Jansen (Joost Dallinga), Philip Cossee.

Foto’s (Sandra van Dam)

Programma:
31 oktober 2021: Columbia 2 – Sp. Lochem 2 10:30 uur.

Topscores (competitie/beker):
1. Philip Cossee: 5
2. Nick van den Berg: 2
– Léon Roufs: 2
3. D’Angelo Geluk: 1
– Sjoerd ten Asbroek: 1
– Yoran Nijang: 1

Voor de stand, overige uitslagen en het volledige programma ga naar www.voetbal.nl. Volg Columbia 2 op instagram! (@avvcolumbia2).

Deel deze pagina via: