Jeugdnieuws,  NiEuWs

De jeugdafdeling gaat verder!

Maandagavond is het dan officieel begonnen. Namens de jeugdafdeling neem ik zitting in het . Met veel plezier en gezonde ambities die passen bij onze prachtige vereniging ga ik aan de slag met veel, liefst heel veel Columbianen. Doelen waar we onder andere aan willen gaan werken is een mooie ledengroei van onze jeugdafdeling en het geleidelijk toe werken naar het op een hoger niveau spelen van onze jeugdteams.

De eerste vervolgstappen zijn gezet. Patrick van Amersvoort en Ryan de Graaf sluiten aan bij de TCJ. TCJ stond voor technische commissie . Recent hebben we besloten er een V voor te plaatsen. Deze V staat voor voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Nadat ik het stokje in 2020 over heb genomen van Arjan Jacobs geef ik nu mijn stokje over aan Patrick van Amersvoort. Patrick zal de VTCJ gaan leiden. Binnenkort zal hij via deze site laten weten hoe, met wie en op welke manier hij dit wil gaan doen.

Om te kunnen voetballen en te kunnen groeien heb je een organisatie nodig. Via onze IZJ (Interne Zaken Jeugd) en ECJ ( Commissie Jeugd) hebben we een meer dan stevige basis staan. Elke keer kijk ik weer met veel respect naar de hoeveelheid werk wat zij verzetten. Aandachtspunt is wel dat deze stevige basis bezet wordt door te weinig mensen. Binnenkort volgt hier ook meer informatie over via deze site.

Ondertussen kun je als Columbia-lid, ouder van een jeugdlid vast nadenken hoe je Columbia kunt gaan helpen te groeien. Vele handen blijven licht werk maken. Ik kan me heel goed voorstellen dat je na het lezen van deze bijdrage niet meer kunt wachten om onze mooie vereniging te helpen. Onderdruk dit enthousiasme niet, pak je telefoon en bel mij.

Blijf gezond!

Met geel-zwarte groet,

Willem Veldhoen
06-55265622

Deel deze pagina via: