Wedstrijdverslag Groenwit 11-4 – Columbia 11-3
Wedstrijdverslag Jeugd

Wedstrijdverslag Groenwit 11-4 – Columbia 11-3

Na een moeilijke start tegen zware tegenstanders en een nipte 7-8 nederlaag tegen Wwna 11-1 moesten we op 1 oktober al vroeg in de ochtend uitspelen tegen Groenwit JO11-4. Qua Stand een gelijkwaardige tegenstander en dat bleek ook wel.

Helaas 1 zieke keeper, maar gelukkig wilde er nog 1 keepen, en paar zieken die terug kwamen begonnen we met goede moed aan de .

Het bleef lang 0-0 en Groenwit kreeg de eerste paar kansen. Toch was het columbia 11-3 wat de leiding nam 0-1. En even later 0-2.
Columbia kreeg ook het betere van het spel en kregen ook weer kansen, maar Groenwit keeper of de lat stond nog een doelpunt in de weg. Toch werd het even later toch ook 0-3, maar Groenwit gaf niet op en kreeg ook tussendoor wat kansen. Maar ook onze verdediging en of keeper stonden ook goed in de weg.
Het wordt ook nog 0-4 zelfs, maar Groenwit deed wat terug 1-4 en 2-4 en de organisatie van Columbia was even zoek.
Laatste 12 minuten…. kansen over en weer maar geen doelpunten, o nee Groenwit scoorde toch weer 3-4 en ging vol voor de gelijkmaker, wat ruimte betekende voor Columbia, maar lat, net voorlangs en tegen de keeper aan bleef het 3-4, en ook zeer en zeer spannend. Druk coachen van beide kanten en enthousiaste ouders langs de lijn.

Toen floot de scheidsrechter af en eindigde deze spannende wedstrijd in 3-4.
3 punten gingen mee naar Columbia.

Nog 1 uitwedstrijd bij Zvv en dan weer nieuwe fase, met hopelijk meer van zulke potjes die gelijk op gaan.

René de Beer

Deel deze pagina via: