Lid worden c.q. bedanken en overschrijven

De mini’s

Bij voetbalvereniging Columbia kan al vanaf de leeftijd van vier jaar aan veldvoetbal worden gedaan. De zogenaamde “mini’s” betalen slechts 10,75 euro contributie per kwartaal en krijgen van de vereniging een tenue in bruikleen voor deelname aan de wedstrijden van de Minileague. Zodra de overstap wordt gemaakt naar de Onder 8 pupillen dient contributie en kledingbijdrage betaald te worden. Deze overstap wordt in principe steeds aan het begin van het seizoen gemaakt. De mini's trainen op maandag van 17.45u tot 18.45u. Er worden op basis van leeftijd en kunde verschillende trainingsgroepjes gevormd zodat de kinderen op hun eigen niveau kunnen meedoen. De mini's kunnen op zaterdagmorgen van 09.00u tot 10.00u of van 10.00u tot 11.00 u (ligt aan de categorie indeling) ook nog deelnemen aan de Minileague. Dit is een onderlinge competitie in een samenwerking met diverse Apeldoornse voetbalverenigingen.

 

De jeugd (KNVB Competitie)

Vanaf de leeftijd van zes of zeven jaar jaar tot ongeveer negentien jaar, wordt er gespeeld bij de jeugd. Voor de precieze leeftijdsindeling klik HIER.

 

Futsal

Columbia heeft ook een (senioren) zaalvoetbalteam.

 

Belangstelling?

Op deze website is al veel informatie over Columbia te vinden. In het weekend mag je natuurlijk ook even langs komen. De jeugdwedstrijden worden op zaterdag gespeeld en de seniorenwedstrijden op zondag. Meld je even bij het wedstrijdsecretariaat (in het sponsorhome) en je krijgt daar meer informatie over het spelen bij Columbia. Voor de jeugd ligt er een welkomstbrief klaar en ook daarna wordt je(en je ouders/verzorgers) uitgebreid (per email) geïnformeerd over alles wat te maken heeft met het voetballen bij Columbia.

 

Is voetballen bij Columbia duur?

Zeker ook in vergelijking met andere voetbalverenigingen is voetballen bij Columbia geen dure aangelegenheid. Klik op contributie om een overzicht te krijgen van de huidige contributiebedragen per leeftijdscategorie.

 

Aspirant jeugdleden kunnen zich melden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna wordt verder contact gezocht en wordt je voorzien van alle informatie die nodig is om je voetbalcarrière te kunnen gaan starten.

 

Ledenadministratie.

De ledenadministrateur G van Lohuizen verzorgt de aanmeldingen en de bedankjes.

Ook de spelerspassen (vanaf de d-pupillen verplicht) worden door hem aangevraagd.

Het lidmaatschap loopt van 1 juli – 30 juni en de contributie moet altijd t/m 30 juni worden betaald.

Aanmelden kan met het aanmeldingsformulier; zie onderaan bij Bijlage(n)

Voor de mini’s is er een afwijkende regel voor wat betreft opzegging lidmaatschap. Dit kan per kwartaal gebeuren.

 

Overschrijven naar en van Columbia

Wil een speler van een andere vereniging bij Columbia komen voetballen dan moet hij/zij zich afmelden bij de oude vereniging en een aanmeldingsformulier bij Columbia inleveren. Het verzoek om overschrijving wordt verder digitaal afgehandeld. Omgekeerd geldt dit ook als een speler van Columbia bij een andere vereniging wil gaan voetballen. (afmelden bij Columbia en aanmelden bij de nieuwe vereniging) De contributie e.o. kledinggeld moet t/m 30 juni zijn betaald en kleding e.o. tas moet zijn ingeleverd bij Columbia. Voor kleding e.o. tas zie de link: http://www.avvcolumbia.nl/index.php/bestuur-en-commissies/kledingcommissie

Het verzoek om overschrijving moet uiterlijk 15 juni om 24.00 uur bij de KNVB in Deventer binnen zijn. 

Voor meer info kun je een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Een aanmeldingsformulier is als bijlage aan dit artikel toegevoegd met een bijlage voor mini's/pupillen.

 

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Hiervoor kan het opzegformulier gebruikt worden. Het ingevulde formulier kan worden gezonden naar de ledenadministratie van Columbia, postbus 872, 7301 BC Apeldoorn. Ook kan het ingevulde opzegformulier als bijlage per e-mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De ledenadministrateur,

Gerard van Lohuizen

Bijlage(n):
Download this file (Aanmeldingsformulier juli 2019.docx)Aanmeldingsformulier[Juli 2019]
Download this file (bijlage aanm formulier mini-pupil mei 2018.doc)Bijlage aanmelding mini/pupil[Versie mei 2018]
Download this file (Contributie- en kledingeld bedragen seizoen 2019 - 2020.doc)Achterzijde aanmeldingsformulier[(Contributie en kledinggeld)]