O17-1 helpt O 8 en O 9

Afbeelding3Aan het begin van het seizoen hebben we binnen de jeugdafdeling afgesproken dat we zoveel mogelijk de lasten verdelen. De ouders van de pupillenspelers worden ingeroosterd in het jeugdhonk. De spelers van Onder 15 worden ingeroosterd bij de terreindienst op zaterdagochtend, de spelers van Onder 19-1 hebben geholpen bij het afwateringsprobleem op het trainingsveld. Dit voorjaar hebben we ook de spelers van Onder 17-1 nodig.

 

Tot nu toe konden we de wedstrijden van de Onder 8 en Onder 9 teams spelen op de kleine veldjes op het trainingsveld. Ideaal omdat we daar gebruik kunnen maken van vaste belijning.

Volgende week wordt het trainingsveld ingezaaid en is dit seizoen niet meer bruikbaar. De trainingen worden afgewerkt op de overige velden en op zaterdagochtend moeten de kleine veldjes (kwart veld) met de hand worden uitgezet en weer opgeruimd.

 

Dit wordt een taak voor de spelers van de Onder 17-1. Hiervoor is een rooster gemaakt waarbij elke speler op een zaterdagochtend samen met een teamgenoot om 08.00u aanwezig moet zijn om de veldjes op te bouwen en na de wedstrijden weer op te ruimen.

 

Hieronder het schema

  Rooster opbouw O8/O9 veldjes  
14 april Jovanny van Zanten Louca Nijang 
241 april  Justin Mormon Rowan van Luttikhuizen
5 mei Jordy Keizer Nigel Menting 
21 mei Alaa Mohammad Rick Karman
19 mei Jad Naes Mohammed Fadel Ali
26 mei Yoran Nijang Ahmed al Oskan
2 juni Damon Witteveen Niels Romijn