Onder 8 op koers

O8 1 FotorIn de najaarscompetitie had Columbia twee Onder 8 teams. Vrijwel alle spelers kwamen vanuit de vooropleiding van de Columbia mini’s en vervolgden hun weg in de nieuwe Onder 8 competitie. Het grote voordeel vanaf dit seizoen is het spelen tegen uitsluitend leeftijdgenoten en niet zoals in het verleden in “de Fjes” ook tegen spelers die een jaar ouder zijn.

 

Mooi om te zien dat beide teams zeer enthousiaste trainers en leiders hebben en dat ouders en andere aanhang er altijd is en de spelers ondersteunt.

 

Allemaal ingrediënten die ertoe bijdragen dat bij Columbia jongens en meisjes met veel plezier kunnen voetballen en tegelijkertijd, in vergelijk tot de andere ploegen in de competitie, ook nog eens goede resultaten neerzetten.

 

Vanaf dit seizoen worden er in de Onder 8 en Onder 9 categorie geen ranglijsten meer bijgehouden dus is het ook niet duidelijk op welke plek op de virtuele ranglijst jouw team staat. Onze Columbiateams hebben daar echter iets op gevonden. Alle wedstrijden winnen en dus ongeslagen blijven. Dan is er natuurlijk geen discussie wie zich de beste van die competitie mag noemen.

 

Afgelopen zaterdag vierden beide teams met hun aanhang in het clubhuis/jeugdhonk het feit dat dit najaar ze met elkaar het zo goed hebben gedaan. (zie bijgaande foto’s)

O8 1d Fotor O8 2 Fotor O8-1 h Fotor
O8-2 2c Fotor O8-2b Fotor