De jeugd volop van start

Aanstaande zaterdag begint het echt. De teams hebben al wat trainingen achter de rug en de bekerwedstrijden staan voor de deur. Drie zaterdagen strijden voor de beker en gelijktijdig oefenen om klaar te zijn voor de competitie die 23 september voor de meeste teams start. Veel teams hebben al een ouderbijeenkomst gehad en voor de andere teams is die gepland.

 

Columbia heeft in alle jeugdcategorieën 1 of meer teams en bij de pupillen hebben we zelfs vaak per leeftijdsjaar meer teams. Op het jeugddeel van deze website https://www.avvcolumbia.nl/index.php/jeugdafdeling veel meer info over de jeugdafdeling en de individuele teams.

 

De afgelopen weken zien we de aanmelding van veel nieuwe jeugdleden. Overschrijvingen van andere verenigingen zijn tot maart 2018 in de meeste gevallen ook tijdens het seizoen mogelijk.

 

Algemene info over de jeugdafdeling kan altijd worden ingewonnen via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.