Kom ook bij de Columbia mini’s

Postertbvwebsite FacebookVorige week zijn ze begonnen. De jongste spelers van Columbia. Al weer een groep van 30 kinderen. Geboren in 2011 en 2012 en sommigen in 2013. Minimale leeftijd 4 jaar.

 

We maken tijdens de training verschillende subgroepen zodat kinderen van dezelfde leeftijd en kunde bij elkaar zitten. Ook bij de mini’s gaan we dit seizoen al deels trainingsvormen gebruiken uit de trainingsmethodiek VTON. Daarmee krijgen de jongste tot en met de oudste jeugdspelers de juiste oefenstof voor de juiste leeftijd op het juiste moment aangeboden.

 

Elke woensdagmiddag van 17.15u tot 18.15u is de training op het hoofdveld (natuurgras) van Columbia. Nieuwe spelers kunnen gewoon langs komen en meedoen. Je kunt eerst een paar keer vrijblijvend meedoen. Daarna contributie 10 euro per kwartaal en voor de mini’s per kwartaal opzegbaar.

 

Als je lid bent kun je op zaterdagmorgen (als je daar aan toe bent) ook meedoen aan de wedstrijden van de Minileague Apeldoorn. Een tenue krijg je in bruikleen van Columbia.

 

Wil je toch vooraf wat meer informatie? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.