Outdoor Lasergamen bij AVV Columbia en prijsuitreiking Scoren voor de Club

DSC 1183Zaterdag 22 april was er opnieuw outdoor lasergamen bij AVV Columbia. Maar voordat er gespeeld kon worden, was er eerst de prijsuitreiking van de actie Scoren voor de Club en de bekendmaking van het opgehaalde bedrag.

 

Nogmaals gefeliciteerd Chris van Bussel (1e prijs), Ben van Malsen (2e prijs) en spelers van de O9-4 met jullie teamprijs! We zijn als jeugdafdeling super trots op alle spelers die met deze actie hebben meegedaan. Samen hebben jullie € 2265 opgehaald! Echt fantastisch gedaan! Binnenkort laten we weten wat er voor dit bedrag aan trainingsmateriaal is aangeschaft. (Klik hier voor de foto's)

 

Na de prijsuitreiking zijn we direct gaan gamen met alle prijswinnaars en alle jeugdspelers die hun scorekaart helemaal vol hadden laten krassen. Verdeeld in teams renden ze vol enthousiasme al schietend over het speelveld. Tussendoor wat drinken en een slagroomsoesje eten. Wat hebben ze genoten!

 

Na deze groep was eerst de O15 aan de beurt, daarna zouden de O17 en O19 aansluiten. Vrijwel iedereen van de O15 was er. Ook deze spelers waren enthousiast en renden in teams schietend over het veld om zo veel mogelijk scores te behalen. Er kon immers maar 1 team winnen…. (Klik hier voor de foto's)

 

Ook de O17-1 en de O19 deden vol enthousiasme mee. Complete forten werden gebouwd. Gelukkig speelden de jongens van Laserfeestje.nl hier goed op in en zorgden voor nieuwe spelideeën. Na wat drinken en een lekkere hamburger, was het tijd om af te bouwen. Dat ging lekker snel vanwege de hulp van Lars en Rob. Bedankt jongens! (Klik hier voor de foto's)

 

Het was weer een leuke middag!