Mini's volop in training

De Columbia mini's zijn al weer volop bezig. Lekker op het natuurgras van het hoofdveld van Columbia met z'n allen het voetbalspelletje onder de knie krijgen.

 

We hebben maar liefst 7 trainers beschikbaar waardoor we kleine groepjes kunnen maken. Elke woensdagmiddag van 16.00u tot 17.00u is de training en nieuwe spelers kunnen gewoon komen kijken en meedoen.

Als na een aantal trainingen blijkt dat je het leuk vindt, dan wordt je lid en is de contributie slechts 10 euro per kwartaal. Bij de mini's kan het lidmaatschap per kwartaal worden opgezegd.

 

Vanaf de leeftijd van 4 jaar ben je welkom. De oudste mini's kunnen op zaterdag ook nog meedoen aan de wedstrijden van de Minileague.

Op zaterdag 8 april wordt deze toernooivorm bij Columbia gehouden, dus kom even kijken om een indruk te krijgen hoe deze wekelijkse wedstrijdjes tot heel veel plezier bij kinderen en ouders/aanhang leiden.

 

Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor foto's van de training klik dan HIER