Aankondiging

groot-logo-Scoren-voor-de-Club-FCAVV Columbia start met Scoren voor de Club!
U krast toch ook mee?!
Op 1 maart klinkt het startschot voor de geldinzamelactie Scoren voor de Club bij avv Columbia!
Scoren voor de Club ondersteunt sportverenigingen op het gebied van geldwerving. Op leuke en speelse wijze gaan we met ‘Scorekaarten’ geld inzamelen. Tot 86% van de opbrengsten gaat rechtstreeks naar onze clubkas.
 

Doel

Met deze geldinzamelactie hopen wij trainingsmaterialen zoals bijvoorbeeld goaltjes voor de mini’s te kunnen aanschaffen. Maar wij hopen ook voldoende geld te kunnen inzamelen voor materialen voor bijvoorbeeld een jaarlijks terugkerend voetbalkamp op onze locatie.
 

Hoe werkt het?

De actie Scoren voor de Club werkt met Scorekaarten. Onze jeugdleden van mini’s t/m de O13 ontvangen allemaal een ‘Scorekaart’. Natuurlijk vragen we ook de oudere jeugdteams, de seniorenteams en ons 1e team om mee te doen! Een scorekaart bestaat uit een vel met een aantal krasvakjes. Onder de krasvakjes staat een geldbedrag variërend van € 1,- tot € 2,50. Iedereen die een vakje open krast, betaalt het bedrag dat tevoorschijn komt. Het geld gaat vervolgens in de bijgeleverde geld envelop.
 
Voor ieder open gekrast vakje ontvangt de donateur een vel met 8 kortingsbonnen voor diverse dagjes uit, zoals o.a. Madurodam, Indoor Skydive en Hellendoorn.
 
De actie loopt tot en met 1 april. Dus familieleden, vrienden, bekenden en iedereen die Columbia een warm hart toedragen, kras de vakjes open en help ons bij het realiseren van onze doelen.
scorenvdclub