Jeugdspelersraad (JSR) is gestart

JSR (Large)We zijn bijzonder verheugd te kunnen melden dat op maandag 19 december 2016 de jeugdspelersraad van Columbia is geïnstalleerd.

 

In totaal 15 jeugdspelers vertegenwoordigen alle jeugdteams vanaf O13 t/m O19. We zijn super trots erop dat onze jeugdleden met ons deze uitdaging zijn aangegaan. Vrij uniek in voetballand, want landelijk zijn de jeugdspelersraden letterlijk op één hand te tellen. We hebben daarom geen voorbeelden of kunnen de kunst bij anderen afkijken. Een grote uitdaging voor iedereen die hierbij betrokken is om de juiste weg te zoeken naar een effectieve manier om de jeugdleden meer bij de club te betrekken en echt rekening te houden met hun wensen.

 

JSR 2 (Large)We zijn bijzonder verheugd dat Lamon Daleman bereid is gevonden om de spelers die zitting hebben de in de JSR te gaan begeleiden. Lamon heeft veel ervaring op dit gebied. Hij heeft spelers als Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart al vanaf jonge leeftijd begeleid en ondersteunt op dit moment bijvoorbeeld Arjen Robben met raad en daad en begeleid nog een aantal jeugdspelers van Bayern Munchen. Het komende halfjaar zal de JSR driemaal bij elkaar komen. Aan het eind van het seizoen gaan we evalueren en kijken of en op welke wijze we hiermee volgend seizoen verder kunnen.

 

Zie voor meer informatie en de spelers die zitting hebben in de JSR http://www.avvcolumbia.nl/index.php/infojeugdafdeling/jeugdspelersraad

LogoJSR