Monsterscores

IMG-20161119-WA0001 resizedAfgelopen zaterdag werd de Onder 9-3 van Columbia kampioen. Met een monsteroverwinning van maar liefst 0-22 in de uitwedstrijd tegen Groen Wit werd met overmacht het kampioenschap binnengehaald. Gefeliciteerd allemaal.

 

Tijdens de kampioenswedstrijd O9-3 werd het 100ste doelpunt gemaakt. Na afloop van de wedstrijd kregen de jongens een kampioensshirt en werden foto's gemaakt. In het clubhuis werd de ploeg met "we are the champions " gehuldigd en werd door jeugdvoorzitter Jeff Pleket en TCJ coördinator Arjan Jacobs aan iedere speler een medaille en beker uitgereikt. Ook trainer Georgi Muijtstege en leider Stefan Meeldijk werden in het zonnetje gezet. Als verrassing werd door Georgi meegedeeld dat het hele team met ouders op 14 december zijn uitgenodigd bij Vitesse om daar trainingen te krijgen van Leo van de Kraats en een jeugdtrainer van Bayern München.

Ontzettend leuk voor het team hetgeen ze te danken hebben aan leider Stefan die het geregeld heeft. Na wat drinken en een bak patat kan worden teruggekeken op een heel mooi 1e deel van de competitie. Het team gaat na de winterstop 2 klassen hoger spelen!!!!!

 

Diezelfde zaterdag zagen we nog een monsterscore. De Onder 9-2 won met 21-0 van Vios Vaassen. De spelers van O9-2 werkten daarmee nog even aan het doelgemiddelde. Aanstaande zaterdag is namelijk bij een overwinning daarmee ook het kampioenschap binnen. Hoewel de nummer 2 een gelijk puntenaantal heeft is het doelgemiddelde van Columbia 48 !! doelpunten beter. Extra leuk voor de spelers van O9-2 die vorig seizoen als 1e jaars F-pupillen vrijwel wekelijks met grote cijfers op de broek kregen maar nu in het tweede jaar zijn de rollen omgedraaid. Veel succes as zaterdag.