Kom jij ook bij de mini’s?

Juan Carlos Joffre (Small)De afgelopen weken zijn ook de Columbia Mini’s weer met de trainingen gestart. Elke woensdagmiddag verwelkomen we van 16.00u tot 17.00u meer dan 30 spelers.  

 

Dit jaar onder leiding van hoofdtrainer Juan Carlos Joffre. Een voetbalachtergrond kan deze trainer niet ontzegd worden. Tot zijn 17e voetbalde Carlos bij FC Barcelona. Een ernstig auto-ongeluk maakte helaas een einde aan wat leek te gaan worden een succesvolle voetbalcarrière. We zijn blij dat Carlos zich nu voor de Columbia mini’s inzet en wie weet is de weg voor een van de jonge Columbia talenten wat makkelijker door de goede contacten die Carlos nog altijd binnen de Spaanse club heeft. 

 

Ben je minimaal 4 jaar en geboren in 2010, 2011 of 2012, dan hebben we nog voldoende plaats binnen de trainingsgroep op de woensdagmiddag.  Door het feit dat we behalve Carlos nog zeven trainers beschikbaar hebben kunnen we veel aparte groepjes maken die op basis van leeftijd en kunde worden samengesteld. Daardoor kunnen de kinderen op hun eigen niveau zich goed ontwikkelen en kunnen we voldoende aandacht daaraan geven.  

Teamfoto minis Small

Voor de contributie van 10 euro per kwartaal krijg je waar voor je geld omdat je ook volop mee kunt doen aan de activiteiten van de Evenementen Commissie Jeugd. De oudste mini’s doen op zaterdagmorgen mee aan de toernooitjes van de Minileague.  

 

Je kunt gewoon op woensdagmiddag langs komen en gelijk mee doen. Meld je even bij Marieke of Sandra. Voor meer informatie of aanmelding kun je ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.