Irma Kleiboer Ridder Jeugdafdeling

Ridder Irma finalAl meer dan 30 jaar wordt aan het eind van het seizoen een vrijwilliger extra in het zonnetje gezet vanwege de vele verdiensten voor de jeugdafdeling en benoemd tot Ridder van de jeugdafdeling. Voorafgaand aan de finale van de Penaltybokaal werd afgelopen zaterdag Irma Kleiboer tot haar verrassing gevraagd om ten overstaan van een volle tribune het ridderbord in ontvangst te nemen. Jeugdbestuurslid Jos de Graaf reikte het bord aan Irma uit.

  

Van de ongeveer 80 vrijwilligers die afgelopen seizoen hebben meegeholpen om ervoor te zorgen dat de vele taken binnen de jeugdafdeling worden uitgevoerd heeft Irma de meeste “vlieguren”. Vele jaren als lid van de jeugdcommissie en nu als lid van de Commissie Interne Zaken. Irma is in het bijzonder verantwoordelijk voor de organisatie van de zogenaamde zaterdagdiensten (gastvrouw en terreindienst) en ook organiseert zij jaarlijks de voorronde en de finale van de Penaltybokaal.

 Ridderbord Irma Large

Helemaal terecht dat Irma aan het eind van dit seizoen de eer te beurt viel om haar naam in het lange rijtje van ridders te mogen bijschrijven.