Columbia mini's ronden seizoen af

Afgelopen zaterdag werd bij Columbia een ingelast Minileaguetoernooi gehouden om het seizoen mee af te sluiten. Door het niet doorgaan van het finale toernooi in Voorst heeft Columbia op het laatste moment een extra toernooi georganiseerd om ervoor te zorgen dat de deelnemende verenigingen en kinderen toch nog op een leuke manier het voetbalseizoen konden afsluiten.

 

Meer dan 80 spelers waren zaterdagmorgen present. Columbia was met ruim 25 deelnemers "een grote speler".

Zoals gezegd organiseerde Columbia dit toernooi.

"Columbia" zijn we met z'n allen en dat hebben de ouders van de Columbia mini's goed begrepen. Vrijwel de gehele organisatie en uitvoering van dit toernooi werd gedaan door de ouders zelf. Complimenten!

 

Dankzij een fruitbijdrage van JUMBO Van de Bunt konden de spelers na afloop ook nog een appeltje of banaantje verorberen en dat werd met graagte gedaan. We bedanken Esther en Wouter van de Bunt voor hun bijdrage hierin.

Voor alle Columbia mini's wordt het seizoen as zaterdagmorgen definitief afgesloten tijdens "De Afsluiter". Een 20tal kinderen gaat volgend seizoen naar het grote werk bij de Onder 9 categorie en de jongere spelers blijven ook volgend seizoen nog lekker bij de mini's trainen en spelen.

 

Hierbij nog wat foto's die afgelopen zaterdag zijn gemaakt.

https://plus.google.com/+AvvcolumbiaNlapd/posts/UAyTGZk4zjp