D1 A.V.V. Columbia opnieuw kampioen!

Zaterdag 16 april jl. is de D1 van AVV Columbia opnieuw kampioen geworden in de 1e klasse. Dit is de 3e keer op rij kampioen: 2013-2014 bij de E1 1e klasse, 2014-2015 bij de D1 2e klasse en nu dus. Daarnaast hebben de jongens in december jl. ook nog het Columbia Veeneman Driedaagse zaalvoetbaltoernooi in de D categorie gewonnen.

d1 kampioen

Het gaat dus goed met dit team. En ook met AVV Columbia, want de jongens van de D1 hebben de weg vrij gemaakt voor het eventueel spelen van hoofdklasse voor de aanstormende talenten in het nieuwe D1 team. Alle jongens binnen het huidige D1 team gaan namelijk het volgend seizoen over naar de C-junioren.

 

De jongens van de D1 hebben het dit jaar voor de ouders niet zo spannend gemaakt als de afgelopen twee jaren. Toen moesten de jongens echt strijden tot de allerlaatste wedstrijd. Nu zijn ze al vóór het einde van de competitie kampioen. Dit werd natuurlijk groot gevierd bij Columbia met taart, medailles en mooie kampioensshirts gedoneerd door Vreedeveld Isolatie BV.

d1 kampioen2 d1 kampioen3

En nu op weg naar het Internationaal toernooi van 5 t/m 8 mei as. in Aalborg in Denemarken.

We wensen de D1 heel veel succes!