Paasactiviteit

Afgelopen woensdagmiddag heeft de paasactiviteit voor de mini’s, F- en E-pupillen plaatsgevonden. Verzamelpunt was het jeugdhonk van Columbia. Voor de mini’s extra leuk, want hier komen zij niet vaak.

Na het verzamelen, indelen in groepen en het tellen van de koppies, zijn we in rijen van 2 naar het bos gewandeld om daar paaseieren te gaan zoeken. Wie het gouden, bronzen en zilveren ei had gevonden, kreeg een mooie prijs. Een heerlijke chocolade paashaas!

 

Bij terugkomst in het jeugdhonk hebben we samen wat gedronken en een lekkere eierkoek gegeten. Hierna hebben de mini’s samen met Dennis, Bastiaan en Michel een eiertikwedstrijd gehouden. Dennis heeft het liedje aan degene die het nog niet kende goed geleerd:

“Rikketikketik, eitje tik, eitje groot, eitje klein wie zal hier de Koning zijn 1, 2, 3…. tik”.

 

De F- en E-tjes zijn na de eierkoek naar buiten gegaan en begonnen met de eier-estafette. Het viel niet mee om een ei op een lepel te laten liggen terwijl je door hoepels moest klimmen.

Na deze spelronde heeft iedereen meegedaan met eier-voetbal. Deze leuke middag hebben we met een rondje ranja met chocolade-eitjes afgerond.

Dank voor het mee doen. Wij hopen dat jullie een leuke middag hebben gehad.

Voor een kleine impressie, zie de foto’s en video.

 

De ECJ

PS: we hebben niet gevoetbald met (echte) eieren (-;

paas1 paas2 paas3
paas4 paas5 paas8
paas6 paas7