Zaalvoetbaltoernooi pupillen

Zaalvoetbaltoernooi pupillen - 48Zaterdag 23 januari is door Elmore en Sam, twee studenten van Sport & Bewegen Aventus een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor de pupillen. Als eerste waren de F-pupillen aan de beurt. Na een openingswoord en het doornemen van de regels kon er worden gevoetbald.

 

De spelers waren in verschillende landen ingedeeld en speelden tegen elkaar. De meeste F-Pupillen hadden nog nooit zaalvoetbal gespeeld, dus dat was even wennen maar ze hadden al snel de smaak te pakken. Daarna was het de beurt aan de E-Pupillen en de D-Pupillen.

Ook nu waren de spelers in verschillende landen/voetbalteams ingedeeld en speelden tegen elkaar. Het waren mooie en vooral spannende wedstrijden die werden gefloten door Rick van Bussel. Doordat bijna alle spelers van de pupillen aanwezig waren, werden ze uit volle borst aangemoedigd door de vele aanwezige ouders. Van voetballen krijg je honger en dorst, dus voor elke speler was er een consumptiebon voor een pakje drinken, een zakje chips en een stuk fruit. Met dank aan Jumbo van de Bunt Apeldoorn voor het sponseren van het fruit.

 

Na afloop kreeg elke speler van Elmore en Sam een oorkonde en een zakje snoep uitgereikt. Aan het eind van de dag werden ook Elmore en Sem verrast. Ook zij ontvingen een oorkonde voor het met enthousiasme organiseren van deze zeer geslaagde dag!

Alle foto's van het toernooi kun je HIER bekijken!