Feest Jeugdhonk

ColumbiaJeugdhonk-800x533Allereerst werd het nieuwe jeugdhonk geopend door Guido (D1), Kevin (D1), Stijn (D4) en Thijmen (E2), de 40-loten prijswinnaars in de Grote Clubactie van Columbia. Met een deel van de opbrengst uit de Grote Clubactie is het jeugdhonk opgeknapt. En wat ziet het er super mooi uit!!

 

Nadat iedereen goed heeft kunnen rondkijken, bedankte Jeff Pleket, onze gastheer, voormalig voorzitter van het jeugdbestuur en nu voorzitter van de Club van 100, de personen die hebben meegeholpen om dit prachtige resultaat neer te zetten.

De moeders van de D1 en de leden van de ECJ werden bedankt voor het schilderen, Ruben Bar voor het doneren van de beamer, Marcel Dusink voor het leveren van alle verf en Decathlon voor het doneren van de prijzen voor de vier winnaars. En niet te vergeten Martin van de Accomodatiecommissie voor alle hand- en spandiensten en Jamal voor de prachtige powerpoint op het nieuwe projectiescherm.

 

Onder het genot van de lekkere hapjes gemaakt door Emy (moeder van Josh en Thimo van de D1) en wat drinken, werden vervolgens de prijzen aan de winnaars uitgereikt door niemand minder dan Jop van der Linden. Jop is zijn voetbalcarrière als pupil begonnen bij Columbia en speelt nu bij AZ in de eredivisie. Op de mooie wedstrijdballen gedoneerd door Decathlon zette Jop met genoegen zijn handtekening. Natuurlijk ging hij ook met de jongens op de foto.

 

En hierna werd iedereen blij verrast. Jeff gaf namens de Club van 100 een prachtig cadeau voor het jeugdhonk: een fantastisch grote nieuwe Smart televisie!! Daar zullen we zeker met veel plezier gebruik van maken. Bedankt Jeff en Club van 100!!

 

En ten slotte was er nog een vierde reden om te feesten. De C2 van Columbia is kampioen geworden! Na een speech van hun trainer, reikte Jop de wedstrijdbekers uit aan de spelers van de C2. Gefeliciteerd jongens!

 

Al met al een geslaagde middag. Tenslotte willen we het bestuur bedanken voor de mogelijkheid en creatieve vrijheid die zij ons hebben gegeven om dit jeugdhonk zo mooi op te knappen. Maar dit is nog niet het eindresultaat, wij hebben nog meer verbeter ideeën smiley20420knipoog20FC

 

De ECJ

Foto-impressie Getoonde diavoorstelling