Toernooi Mini's geslaagd

DSC 0473Afgelopen zaterdag werd voor de Columbia mini's een eigen toernooi georganiseerd.

Maar liefst 30 mini's in de leeftijd van vier tot en met zes waren van de partij. Eerst in de rij om foto's te maken voor op de teampagina van de website van Columbia. Daarna werden de teams ingedeeld en kreeg ieder team hesjes of shirts.

 

Er werd vanwege het leeftijdsverschil gespeeld in twee verschillende poules en er werd of 4 tegen 4 of 3 tegen 3 gespeeld. Met hulp van veel ouders die in de organisatie hielpen of als spelbegeleider een team onder hun hoede namen verliep alles op rolletjes.


DSC 0483Na twee wedstrijden was het tijd voor een beker ranja en daarna had iedereen weer zin om nog twee partijtjes te spelen. Er werd afgesloten met het nemen van strafschoppen. Aventus stagiaire en jeugdtrainer Rodney moest veel scores toestaan.

 

Na afloop ruimden de spelers alle afbakeningssets op en de ouders hielpen mee om alle doeltjes weer op het trainingsveld neer te zetten. Een mooi voorbeeld hoe we met z'n allen ervoor kunnen zorgen dat de kinderen veel plezier aan hun sport beoefenen en dat plezier straalde ook af van de gezichten van de vele toeschouwers die aanwezig waren.

 

Zeker voor herhaling vatbaar.

 

De foto's van dit toernooi zijn hier te zien.