22e Accres / 100% straatvoetbalkampioenschap

straatvoetbalOp woensdag 21 Oktober 2015 wordt voor de 22e keer het Accres/100% straatvoetbalkampioenschap georganiseerd. Het toernooi is verdeeld in de volgende leeftijdscategorieën;
7 t/m 9 jaar. 100% Voetbal - wisselbokaal
10 t/m 12 jaar. Henk Uytendaal - wisselbokaal
13 t/m 15 jaar. Accres - wisselbokaal.
 
Het toernooi wordt gehouden op het Marktplein in Apeldoorn. Er wordt gespeeld op velden met opblaasbare boarding. (sportkleding verplicht).

 

Speeltijd straatvoetbaltoernooi

Het toernooi schema is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De drie leeftijdscategorieën vinden plaats op 1 dagdeel. De exacte aanvangstijd krijg je thuis gestuurd na het sluiten van de inschrijving. Per leeftijdscategorie duurt het toernooi niet langer dan ongeveer een halve dag. Duur toernooi 9.30 – 17.00 uur

 

Aanmelden

Aanmelden kan op verschillende manieren, te weten:

  • Via Sportshop 100% Voetbal (Walter van den Belt), Stationsstraat 130
  • Online: www.sportstimulering-apeldoorn.nl (ACCRES Straatvoetbal kampioenschap)
  • Per e-mail: aanmeldingsformulier e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Je bent definitief aangemeld als je het inschrijfgeld à € 15,-- per team hebt voldaan bij Sportshop 100% Voetbal of hebt overgemaakt naar Accres B.V., naar rekeningnummer NL53RABO0393363201 ten name van Accres B.V., Vlijtseweg 130. Onder vermelding van Straatvoetbal, code SP 3200350 en de naam van de contactpersoon van het team. Na betaling is je team ingeschreven.

 

Na de loting op 15 oktober 2015 wordt het toernooischema toegestuurd per post en per mail. Een team kan zich aanmelden tot en met 14 oktober 2015.

 

Locatie:

Het toernooi vind plaats op het marktplein Apeldoorn centrum. Adres marktplein 1 Bij afgelasting zal het toernooi plaatsvinden in de Zwitsal hallen Apeldoorn. Adres: vlijtseweg 130 Mocht het door slecht weer niet in de buitenlucht ( marktplein) Plaatsvinden, dan wordt hierover geïnformeerd minimaal een dag voor aanvang.

 

Teamsamenstelling

Ieder team bestaat uit vier veldspelers (geen keeper). Een team moet uit minimaal 1 en maximaal 3 wisselspelers bestaan. Een team kan als volgt worden samengesteld: schoolteam, team vanuit een voetbalvereniging, vrienden/vriendinnen team of andere samenstelling.

 

Poule indeling

Er wordt per poule een halve of hele competitie gespeeld. Uit de voorronde gaan de nummers 1 en 2 uit de poule per leeftijdsgroep door naar de halve finale. Hierna wordt gespeeld om de plaatsen 1 t/m 3.

 

Prijzen

Voor de teams 1 t/m 3 per leeftijdscategorie zijn bekers en medailles beschikbaar gesteld door Accres. De spelers van het winnende team uit elke categorie krijgen bovendien een voetbaltenue, beschikbaar gesteld door Sportshop 100% Voetbal. Alle deelnemers ontvangen een mooi aandenken.

 

Verkiezing beste speler/speelster

Ieder jaar vindt de verkiezing plaats van de beste speler/speelster van het toernooi per leeftijdscategorie. De naam van de winnaar wordt in de originele schaal gegraveerd. Deze schaal blijft in het bezit van Accres. ( De winnaar krijgt een replica van de gewonnen schaal en mag deze houden).

 

Schrijf je snel in want vol =vol!

Tot 21 oktober 2015!!

 

Met sportieve groet,

Harry Rutgers

Beweegcoach Apeldoorn Zuid