Jeff Pleket geridderd

ridderjeugdDe jeugdafdeling van Columbia zet elk seizoen een vrijwilliger in het zonnetje die bijzondere verdiensten heeft gehad voor de Columbiajeugd. De officiële titel "Ridder" werd voor de 30e keer toegekend en dit keer was het scheidend jeugdvoorzitter Jeff Pleket die verrast werd met deze titel.

 

Tijdens de vergadering van het jeugdbestuur van afgelopen maandag, waar Jeff voor het laatst aanwezig was, reikte Jos de Graaf namens de gehele jeugdafdeling de bijbehorende schaal en bloemen aan Jeff uit.

 

Ridder1 (Medium)   Ridder2 (Medium)

Niet de eerste keer dat Jeff dit seizoen in het zonnetje werd gezet, want eerder in het seizoen werd Jeff door de club al tot Lid van Verdienste benoemd.

 

Dit alles heeft ermee te maken dat hij niet alleen de laatste jaren actief was ten behoeve van de jeugdafdeling, maar in de vele jaren daarvoor ook diverse andere functies beklede.

 

Een kleine opsomming: jeugdbestuurder, hoofdbestuurder, evenementencommissie, Club van 100, accommodatiecommissie en dat is dan nog maar een verkort lijstje.

 

Jeff heeft vorig jaar al aangegeven dat hij als bestuurder en jeugdbestuurder zijn taken ging overdragen. Dit is jammer, maar gezien de vele tijd die hij in de club heeft gestoken zeer begrijpelijk.

 

Jeff is niet weg... Jeff is een clubman dus zal hij regelmatig bij het eerste gaat kijken, zal hij nog regelmatig op de velden zijn te vinden. Hij blijft actief voor de evenementencommissie en de Club van 100.

 

Via deze weg willen we Jeff nogmaals enorm bedanken voor alle dingen die hij voor de club heeft gedaan. Dit niet alleen in materiële zin, maar met name het bouwen aan een vereniging waarin het belang van elk lid telt. Met name de jeugd had en heeft altijd een speciaal plekje in het hart van Jeff.

 Ridder3 (Medium)

Chapeau ! Wat een ridder! De eer is je van harte gegund.