Sport&Speldag zaterdag 6 juni

DSC 0145We zijn aan het einde van dit voetbalseizoen en dat betekent ook weer de laatste activiteit van de ECJ dit seizoen. Al vroeg in de ochtend hebben we de spellen klaar gezet zodat we na aankomst van onze grote mannen, de MINI'S, direct konden beginnen. Hopende dat de spellen naar tevredenheid zouden worden ontvangen.

 

De opkomst was groot en nadat de kinderen in kleine groepjes waren ingedeeld, begonnen zij enthousiast aan de diverse spellen zoals onder meer het dartbord, de bibberspiraal, de wervelwind en natuurlijk de stormbaan! Zo te zien, hadden ze veel plezier.

  

Toen de kinderen uitgespeeld waren, kregen zij nog wat koels te drinken en aten een patatje met een lekkere snack. Met een heerlijke zak popcorn (gesponsord door JC-Entertainment!) werd dit voetbalseizoen voor de mini's afgesloten.

 

Jongens en meisjes, we hebben van jullie enthousiasme genoten!

 

Maar dit was nog niet het einde van de Sport&Speldag, want vanaf half 12 meldden de pupillen van de F, E en D zich bij ons. Eerst hebben we met z’n allen gekeken naar de jongens die om de penaltybokaal streden. Daarna pakten we samen met de TCJ het middagprogramma op.

DSC 0209

Voor het middagprogramma werden de pupillen in 2 groepen gesplitst: de ene helft begon met de voetbaltraining en de andere helft met de spellen. De jongens en meiden waren lekker fanatiek bezig, vooral wanneer de stormbaan aan de beurt was. In estafette tegen elkaar er over heen. Fantastisch om te zien!

 

Toen de klok half 6 sloeg, was ook deze Sport&Speldag ten einde. De jongens van de F gingen na een patatje, met popcorn op zak, weer naar huis. Voor de jongens van de E en D was er na het eten nog een avond- en zondagprogramma van de TCJ. Wij sloten deze geslaagde Sport&Speldag tevreden af met een lekkere bak koffie.

 

Geweldig dat er zoveel kinderen zijn gekomen en super dat er zoveel ouders met enthousiasme hebben geholpen. En niet te vergeten de jongens van de D, C en B teams, die ons ook met veel plezier hebben geholpen met het opzetten van de spellen en het begeleiden van de groepen. Fantastisch jongens!! Vele handen maken licht werk, dat bleek wel weer.

Voor foto’s van de mini's klik HIER en voor de F,E en D klik dan HIER.

 

Op de site staan ook een verslag en foto’s van het vervolgprogramma van de TCJ.

 

Tot slot wensen we jullie allemaal een hele fijne vakantie en tot volgend seizoen met allerlei nieuwe activiteiten!

 

De ECJ,

Karlien, Natasja, Marjan en Mariska