Voetbalkamp 2015 F-E-D-Pupillen Columbia een daverend succes!

Afgelopen zaterdag begon met de finale van de penaltybokaal en vervolgens begon het voetbalkamp voor de pupillen. Kosten noch moeite waren gespaard om er een heus spektakelfeest van te maken voor de voetbaljongens en meiden van Columbia.

 

art1 art2 art3 art4

’s Middags werden in teams verschillende spelletjes en attracties overwonnen. Boogschieten, zeskamp, stokvangen+ niets was teveel. Het voetgolfen werd zeer serieus opgepakt. Zelfs een hole-in-one werd er geschoten. We verwachten dan ook binnenkort de ‘open Apeldoornse voetbalgolf wedstrijden’ op de voetbalvelden van Columbia.

art5 art6 art7 art8

’s Avonds met z’n allen kijken naar de Champignonsleague finale. Begeleiding en jeugd hebben enorm genoten.

art9 art10 art11

En als er dan op je voetbalclub overnacht mag worden, kun je je voorstellen dat er weinig wordt geslapen. Want voetballen, daar kan je dagen en nachten mee vullen.

art12 art13
art14 art15

De volgende ochtend werden na een ontbijtje de klossen weer aangetrokken en gingen de spelers weer fris en fruitig het veld op.

Complimenten aan de evenementencommissie, technischecommissie jeugd, alle ouders en vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt. Voetbalkamp 2015 was een schot in de roos! Want de club dat zijn ‘wij’ met elkaar en voor elkaar.