Columbiatoppers gehuldigd

Voor het tweede seizoen organiseert de jeugdafdeling van Columbia de ledenwerfactie "De Columbiatopper". Ook dit seizoen levert het feit dat een jeugdlid 1 of meer vriendjes meeneemt naar Columbia weer veel leuke extra's op.
 

Allereerst wordt het betreffende jeugdlid benoemd tot Columbiatopper en krijgt daarbij een heuse oorkonde. Dit gebeurt tijdens een officiële uitreiking in de rust van een wedstrijd van het eerste elftal van Columbia.

 
De Columbiatoppers krijgen daarnaast (voor elk aangebracht nieuw lid) een tegoedbon om gratis een lekkere maaltijd plus toetje te komen verorberen bij onze partner Restaurant Malkenschoten. De drie Columbiatoppers die aan het eind van het seizoen de meeste nieuwe leden hebben aangebracht krijgen daarnaast ook nog eens een aantal vrijkaartjes voor Glowgolf Apeldoorn en een mooi trainingstenue van het merk JAKO.
 
Op zondagmiddag 22 februari 2015 werden diverse Columbiatoppers gehuldigd. Jeff Pleket reikte namens Columbia de oorkondes uit en Danny van Werven en Mustafa Aydinli van Restaurant Malkenschoten reikten "hun" tegoedbonnen uit.
1 2
4 5
Eind van dit seizoen vindt er weer een uitreiking plaats aan de Columbiatoppers.
 
Kijk op de jeugdpagina van Columbia wie de Columbiatoppers zijn en hoe je Columbiatopper kunt worden. Daar vind je ook de sponsors die dit alles extra leuk maken.