Ballenjongens bij Ned. Elftal

Timo Schiphorst (speler C1) en Lars Tabbers (speler D1) waren geselecteerd om ballenjongen te zijn voor het Nederlands elftal. Uit 1700 aanmeldingen bleven er 200 potentiële kandidaten over om te strijden voor de eervolle plek. Slechts 28 spelers mochten daadwerkelijk ballenjongen of meisje zijn.

De selectie dag vond 6-3-2015 plaats op Sportpark DTS in Ede. De dag werd groots aangepakt en veel voetbaloefeningen waren uitgezet over 2 kunstgrasvelden. 2 oud spelers van het Nederlands elftal waren hierbij ook aanwezig zoals John van de Brom en Rob Witschge. Het was een super dag voor onze spelers van Columbia!

Timo Schiphorst is uitgekozen om ballenjongen voor de oefenwedstrijd Nederland-Spanje te zijn en hoort bij de 28 spelers. De andere wedstrijd is de kwalificatiewedstrijd van Nederland-Turkije. Dus 14 spelers voor deze wedstrijd en 14 voor Nederland-Spanje. Deze dag wordt Timo samen met de andere 13 spelers ontvangen door een andere oud international in de arena en krijgen een heel programma voorgeschoteld inclusief eten en drinken Gefeliciteerd Timo voor deze geweldige prestatie en ga vooral genieten 31 maart tegen Spanje.

Zo dicht bij de spelers als toppers als Iniesta, Robben, van Persie en alle andere toppers zijn voor weinigen weggelegd.

 

Zie voor een korte impressie de volgende foto’s

DSCN2554 DSCN2564 DSCN2568
DSCN2596 DSCN2600 IMG 2063

Michel Tabbers Vader speler Lars Tabbers D1