Bootcamp voor Columbia D1

Het eigen initiatief rond onze jeugdteams leidde afgelopen week tot weer een nieuwe activiteit.

Dit keer in samenwerking met Jeroen Zuidema van sportschool Activi-Fit Sportcenter waarmee de jeugdafdeling afspraken heeft lopen om in de toekomst meer te komen tot samenwerking.

 

Verhaal van Michel Tabbers vader van D1 speler Lars Tabbers:

Na de zeperd van vorige week (7-1 tegen CSV) een perfecte bootcamp training voor de D1 van Columbia. Op zaterdagavond 31 januari 2015 is er gelijk een alternatief gezocht voor het geval de uitwedstrijd tegen WWNA afgelast zou worden.

Het alternatief bestond uit een bootcamp training, waarbij maar liefst 10 spelers van de D1 zich hebben aangemeld. Wat leuk was aan deze training?; samenwerking, coördinatie oefeningen, de enthousiaste begeleiding van Jeroen Zuidema, de humor, maar ook prestatiegerichte activiteiten zoals een parcours binnen een bepaalde tijd afleggen. Na afloop nog een half uur voetballen, hoe mooi is dat?

Het was leuk om te zien hoe onze jongens met volle overgave de bootcamp hebben ervaren. Niet alleen onze jongens maar ook de ouders waren super enthousiast over het geboden alternatief bij het niet doorgaan van de uitwedstrijd tegen WWNA.

 

Verhaal van Jeroen Zuidema van sportschool Active Fit SportCenter:

De bootcamp kids trainingen worden steeds populairder. Vandaag trotseerde een elftal van voetbalclub Columbia D1 de elementen van de bootcamp kids.

- rennen - springen - klimmen - kruipen - balanceren -

En natuurlijk nog een potje voetbal.

Wil je ook een keer mee doen?

Meld je dan nu GRATIS aan en ontvang de tijden en locatie's op de mail..

http://www.active-fit.nl/gratis-proefles